Sommarfest 2015

Lördag 25/7 kör Gotland Terränggäng sommarfest med Touring & frikörning på dagen för att sen mötas upp på Terrorfarmen för helgrillat lamm med tillbehör. När alla är mätta och belåtna drar vi igång festen och under kvällen kommer Big O & his Red Rockets kliva upp på scenen och ösa liv i allihopa och Terrorbaren har sportdryck av malt, fruktig, vattnig & läskande karaktär som borde passa dom flesta smaker och åldrar.

Hålltider för dagen:
11:00 avgång från Terrorfarmen för Touring med stopp för enklare förtäring som klubben står för och eventuellt bad om vädret tillåter.
15:00 återkomst till Terrorfarmen för frikörning, sportdryck eller vad man nu vill göra.
18:00 bör lammen vara klara och vi sätter oss till bords.
20:00 drar kvällens fest igång och håller på så länge folk vill vara vakna.

Det finns plats att ställa upp husvagn, husbil, tält, igloo mm om man vill stanna över natten. Klubben ställer upp militärtält för medlemmar. Egen sportdryck är okej att medbringa. Möjlighet att spola av bil eller sig själv finns. Festen hålls under tak, så vädret är ingen jättestor faktor.

Priser:
Heldag med Touring, frikörning, lammgrill och fest: 250:- per betalande medlem i MKGTG. Icke medlem 300:-. Barn 10-17 år 100:-
Enbart Touring och frikörning 50:- per bil för medlem i MKGTG. 100:- för icke medlem.
Enbart inträde på kvällens fest utan mat: 100:-

Anmäl er på mail till ordforande@mkgtg.se

När det gäller lammgrillning så behöver vi veta senast 22/7 hur många vi blir för att hinna hitta lamm i lämplig storlek och köpa rätt mängd tillbehör.

Välkomna!

Mvh MkGTG